Кариери

Кариери

Вярваме, че хората и идеите са най-големият двигател на развитието и сме убедени, че упоритата работа с обединяване на знанията и опита на всеки от нас водят до по-добри резултати и прогрес. Важна част от дългосрочната стратегия на „Пенсионноосигурително дружество ДаллБогг: Живот и Здраве“ е развитието на нашите служители. Очакваме всеки да се гордее със своята функция, своя принос и особено с резултатите, които заедно постигаме. Талантът и мотивацията трябва да вървят ръка за ръка с повишаване на квалификацията и всекидневната всеотдайност.

 

Възнагражденията на служителите следват тяхната компетентност, всеотдайност и резултати. Ние изплащаме справедливи и конкурентни възнаграждения, които следва да са мотивиращи и възможни спрямо етапа на развитие на дружеството. Компетентната и енергична работа на целия екип несъмнено ще превърне дружеството в иновативна, пъргава и привлекателна корпорация в служба на осигурените лица които са ни се доверили.

 

Успехът и задоволството на нашите членове – осигурени лица – стоят над всичко. Затова дружеството приветства всеки, който обича предизвикателствата и динамиката, и има амбиция за развитие – моля, свържете се с нас. Изпратете своите автобиография и мотивационно писмо, в които открито да опишете интереса си към нас и Вашите умения, опит и стремежи на адрес: [email protected]